1 Trädgården…

…i panorama:

SAMTLIGA BILDER ÄR KLICKBARA SÅ ATT DE BLIR STÖRRE. (Då försvinner texten och ni får backa tillbaka till det här inlägget så att ni kan titta vidare på övriga bilder)

Bild 1: Katthus (borgen), skulle blivit en liten röd stuga med vita knutar som en hyllning till mitt smålänska ursprung, men vi byggde den när ”Arn” var som populärast så någonstans spårade det ur… Jordkällarna syns också här. Längst till höger är ingången mot köksträdgården och fruktträden.

Bild 2: Baksidan av huset. Längst till vänster tar det vid där bild 1 slutade, sen följer en syrenhäck, dammen, stenbänkarna och rosenpergolan. Bakom där är kissen och vovven planterade och mot höger är stenmuren jag ska renovera.

Bild tre: domineras av ligusterhäcken, stammen av en stor lönn, lilla dammen längst till höger och sen kommer grusplanen. Trädet längst till vänster är det som är längst till höger på bild 2.Framsidan håller jag hemlig :-)

2 comments for “1 Trädgården…

 1. Ann-carlott Runsten Lillbäck
  6 juli, 2011 at 06:05

  Hur gör jag med min pion.
  denn har blommat med fem blommor rosa .
  Den har kommit med frön tror jag vad ska jag göra.
  Jag har också en en lörtnadshjhärta ska man klippa den.
  Nu kanske jag när fel ute. Kan du hjälpa mej.

  MVH
  lotta runsten

 2. 1 juni, 2012 at 06:40

  Hej Nilla!
  Fina bilder!Och man blir inspirerad.
  Du har varit inne hos mig och nu vill jag berätta-Äntligen på måndag börjar renoveringen av våra uteplatser.Och äppelträdet kommer att gå!
  Men jag har några blommor som jag vill spara.Ex.Pionbusken.Gillar nog inte att bli flyttad.
  Har några Acklejor som jag vill spara och gullvivor.
  Allt annat får åka,utom syrenbusken och körsbärsträdet.Får dom inte röra.Tittar du in hos mig får du se vad fint äppelträdet var.
  Usch va kallt det är.Gokväll och ha en trevlig helg.Vänl.Inger i Örebro

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *