Silverbuske – Rymmlingar…

Jag vet att Silverbusken har en förmåga att skjuta rotskott och sprida sig vidare i gräsmattor.

Men jag älskar den busken och jag ser möjligheter att få ännu fler i trädgården så småningom. De gröna pinnarna är markeringar till sambon var han inte bör köra med gräsklipparen om han vill behålla husfriden:

”De små”ska grävas upp och sättas i väl dränerad jord i ett begränsat utrymme = en bottenlös murarbalja i ett land, så att de inte tar över där :-)

 

7 comments for “Silverbuske – Rymmlingar…

 1. 26 september, 2012 at 12:16

  Jag förstår att du har lärt dig en hel del sen du började din anläggning. Så du kan förutsäga vad som kan hända.

  Sv: Så bra att du också har röstat. Biggan ligger ju på första plats nu med 4154 röster. Igår när det börjades låg hon på tredje plats med närmare 1000 röster. Det har verkligen exploderat sen FenixMona satte igång på FB.

  Kram/Gilla

 2. 26 september, 2012 at 04:27

  God kväll Nilla. Här är dt grått o blött. Kram

 3. 26 september, 2012 at 05:04

  Den gör sig alldeles utmärkt hemma hos dig:D

  Idag upptäckte jag att 10-15 meter fån huset har ett nytt hus börjat. Antingen är det räv eller grävling som bor där 😀

 4. 27 september, 2012 at 02:30

  Här är det ord o inga visor…hihihi…Nej, det vore ju synd om han körde ihjäl de små avkomlingarna. Kramiz

 5. 27 september, 2012 at 03:35

  SV: Nej, som väl är för hade tvättkorgen blivit tom hade det nog hänt något tråkigt, så ingenting kan bli smutsigt. ;-D.

  Jag har aldrig läst en ljudbok och vill nog inte prova det heller, för jag vill läsa själv och få mina egna tankar av texten.

  Ja, Katten Dewey är en härlig bok och den kommer jag aldrig att göra mig av med. Annars blir det så, att vi delar böcker med varandra i släkten här nere. Jag vann den ju av en, som kallade sig för Frogprincess en gång i tiden, men som har bytt namn nu!!! ;-D Haha!

  Kram/Gilla

 6. 28 september, 2012 at 02:54

  Godmorgon i stugan denna fredag! Biggan har i skrivandets stund 17299 röster! kramiz

 7. 30 september, 2012 at 06:13

  Har också köpt en silverbuske som jag verkligen gillar! Den får rymma med så många skott den vill (för jag har satt den på en sådan plats). :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *