”Minirosor” man köper på Ica…

… kallas även för ”paradrosor”. Man brukar köpa dem och ha på köksbordet tills man glömmer vattna dem, de är så underbart näpna och söta.

Jag har faktiskt några stycken i trädgården som jag har överlevt stränga vintrar, trots att jag inte trodde att det skulle gå, men man måste ju testa. Jag vet inte vad de heter ”på riktigt” eller om det är sant som jag har hört någon gång att de flesta odlas i Danmark. Men vad gör det, allt måste väl inte vara bokstaverat på en snygg namnlapp eller ha ett flådigt latinskt för och efternamn? I min trädgård är allt (eh… nåja. Maskrosor och tistlar KAN vara fina..) välkommet

I veckan som gick hittade jag (på ICA!) en så underbart vacker färg som jag inte trodde fanns och jag hittade en plats ganska så omgående att trycka ner dem:

För en gångs skull så upplever jag inte att min kamera ljuger när det gäller färger. Den ser verkligen ut så här.

Som en riktig marsipanros, redo att sättas på princesstårtan.

MUMS!

5 comments for “”Minirosor” man köper på Ica…

 1. 10 augusti, 2012 at 05:23

  😀

 2. 10 augusti, 2012 at 04:38

  Oj vilken fin ros. Den skulle jag kunna tänka mej. Kram

 3. 12 augusti, 2012 at 05:02

  Jag har också haft minirosor i trädgården men en sträng vinter tog dem. Men man kan ju alltid plantera nya :)

 4. 13 augusti, 2012 at 02:13

  Den var verkligen vacker! Förstår att du föll för den! Kramiz

 5. 15 augusti, 2012 at 09:52

  Underbart vacker färg :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *