Alltid något att göra…

…och i det dammfiltret som jag satte i gång i söndags var på vippen att svämma över, så mycket skräp hade det redan samlats i det, så det blev en akutinsats för att rengöra filter i kväll… Och när jag tittar på vattnet i stora dammen så inser jag att det är inte sista gången den här veckan…

Måste köpa fler leca kulor i morgon eftersom jag snott ett gäng när jag gjort nya land för att luckra upp jorden. Trodde faktiskt inte att jag skulle köra i gång det hemma gjorda filtret i år eftersom planer på ett rotzonsfilter finns, men där bedrog jag mig… Planerna har stannat vid just planer… kanske till våren…

Det finns olika sätt att rengöra en dammfontän… I normala fall har vi en liten gummibåt, men plurrar man oavsiktligt kan man lika gärna ta i tu med saken… 

2 comments for “Alltid något att göra…

  1. 21 augusti, 2012 at 07:04

    Är ju inte mycket till utebadande det blivit denna sommar annars 😉

    Kram

  2. 23 augusti, 2012 at 02:05

    Men vad läckert att du simmar ut till fontänen, själv kör jag bara ner handen i en balja för att göra ren mitt filter…nu blev jag avis 😉
    Kram Sussi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *