Trädgårdsgymmet…

…står färdigt att nyttjas då man behöver det :-)

Vädret i helgen har tillåtit utearbete (äntligen!!!) så I helgen har jag fraktat sten till den stenmur som vi håller på att bygga på vår gräsmatta. Tanken är ju att göra en upphöjning mitt på så att inte gräsmattan ska vara så platt + att det blir avgränsat en bit.

Frågade han som har åkrarna bakom vårt hus om det var ok att botanisera lite i hans stentippar, de högar där han lägger stenen han gallrar bort i från åkern varje vår innan sådd, för att se om det fanns något passande att bygga mur av.

Då den bästa stentippen är i en nedförsbacke och vi har en liten, liten traktor så hände naturligtvis det oundvikliga när man är obotlig optimist… vi fick ringa samma bonde och höra om det händelsevis inte gick att få låna hans hjullastare också så att vi kunde komma upp igen…

Hädanefter så parkeras traktorn och kärran en liten bit längre upp och en skottkärra får bli mellantransport:

Det var tungt nog utan katt…

3 comments for “Trädgårdsgymmet…

 1. 16 januari, 2012 at 05:47

  God morgon. Ja du har tur som kan vara ute o jobba. Här på gården är det snö o på vägen upp glansis. Kram

 2. 16 januari, 2012 at 09:52

  En stenmur? Det är inget litet projekt det….

 3. 16 januari, 2012 at 01:24

  Trevligt med stenmurar.

  Vilket jobb sen då …. och vilken tur att ni har en granne med hjullastare 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *