Taggade ner litegrann…

…det var precis vad jag gjorde i går eftermiddag.

Jag snaggade Vresrosorna!

Från:

Till:Med dubbla handskar på händerna så skar jag ner dem så att de flesta hade åtminstone ett ”bladöga” kvar. Men de blev sällan mer än ett par decimeter över marken. Förhoppningsvis så, i första hand överlever de, men även att de grenar ut sig och blir tätare. Som det varit några år så har de bara växt på höjden och de var inte snygga alls.

Sen har det mesta av isen på dammen smällt nu. Och jag har sluppit att fiska upp någon mer stackars ”icke-överlevare”. I går i solskenet såg jag en stor flock på säkert mellan 50 och hundra knallröda fiskar, så nog lever de :-)

5 comments for “Taggade ner litegrann…

 1. 5 april, 2011 at 03:07

  Inte sa väl rosor tuktas nu, först när björken har musöron. Kram

 2. 6 april, 2011 at 06:46

  Hej. Härligt med attfixa i trrädgården hade jag med tänkt idag men så öser det ner regn. Nej tack jag stannar inne =)
  kram <3

 3. 6 april, 2011 at 10:37

  Hej!
  Tack det är jätteroligt :) Och som du säger mycket smått här nu.
  Jo jag sett att du har en blogg till, har ju dig på bloglovin på din andra blogg. Dock varit lite dålig på att kommentera men läser alltid :)
  Kram

 4. 6 april, 2011 at 11:00

  Vresrosor har finfina taggar … huh. Jag gillar din damm. Funderar på att ha en här också men jag tror att snokarna kommer att kalasa på fisk då. Ha det gott och sköt om dig!

 5. 6 april, 2011 at 01:55

  De ser mycket mindre vresiga ut nu. 😉 – Nästan snälla faktiskt.
  Men riset kan inte ha varit kul att ta bort… :/
  Skulle också behöva göra ett ryck i trädgården, men orkar ingenting.
  Det blir sängen direkt efter middagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *