En liten paus…

…i från arbetet i trädgården.

Jag vet, det känns för eländigt att behöva göra så när man äntligen kan gå ut och jobba, men man kan ju inte jobba ihjäl sig heller :-)

Jag har sågat matrial till en ”pallkrage”. Själva monterandet får sambon göra då jag inte har kraft riktigt att hantera skruvdragaren. Jag håller på att flytta grönsakslanden. Anledningen är återigen att vi måste gräva om avloppssystemet till huset och olyckligtvis så kommer infiltrationen/markbädden landa just där jag i dag har det största landet. Nu kommer jag då att göra några ramar på 1.80×180 (jo jag vet att det är större än en pallkrage) och fylla på med jord. Kommer att ta fräsch jord i från komposten så det blir så bra så.

Men det drar med sig så mycket… Handla virket, klippa ner lite av syrenhäcken som annars kommer att hänga ner över ramen, jämna marken så att det kommer att gå att köra med åkgräsklipparen mellan ramen och häcken, flytta en liten rönn som jag sparat sen jag upptäckte den för två år sedan. Nu står den mitt i vägen…

Och sen den där förmågan att man mitt i en sak kommer på att man gör någonting helt annat…

Som att jag plötsligt fann mig själv med att går unte med kameran istället:

(Den sista bilden blir klar och fin om man klickar på den så att man får upp den i helbild!)

 

Post navigation

3 comments for “En liten paus…

 1. 10 april, 2011 at 02:06

  Oj en Maria nyckelpiga. Kommer nog hit med vad det lider. Gubben har börjat med att ta ner grenar från björken iaf. Kram

 2. 11 april, 2011 at 03:49

  En nyckelpiga redan…här var det en humla och fjäril och massor av pigga flugor! Kramiz

 3. 11 april, 2011 at 08:05

  åh en nyckelpiga, då känns det som sommar
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *