Varför en trädgårdsblogg…

…vad kan jag tillföra som inte någon annan vettig trädgårdsantusiast vet?

Förmodligen ingenting och det är väl inte det som jag har tänkt utan jag vill ha den här bloggen som en liten terapihörna för mig där jag bearbetar mina tankar, ideer, misstag, byggprojekt och förhoppningsvis en och annan lyckad företeelse också :-)

Och, kanske mest av allt, det ska bli en morot och en liten minnesbank för att jag faktiskt har en trädgård att sköta. Jag kan vara lite dum på den punkten. Många fröer jag har satt har kommit upp och börjat växa exemplariskt och sett SÅ fina ut. Men så en dag så har jag bara fått för mig att nu behöver de nog inget mer vatten… Ja, ni vet vad som händer då…

Och jag kan ju inte, gång efter gång, presentera prydliga såtråg, vackra fröpåsar som jag köpt och så behöva skriva ”Ledsen men de dog – igen…”

Jag vill ju visa upp min trädgård och vad jag (och sambon) gör. Det är faktiskt inte så många som ser den och visst är man så ego att man vill höra det där ”Å vad fint ni har det. Jag skulle vilja ha en trädgård som er!!!” (Fast man vet att de ljuger och att den egentligen inte ser mycket ut för världen – ännu ). Då är det ett ypperligt tillfälle att visa upp den på en blogg.

Men den har sett värre ut. Det här är vad jag började med när vi flyttade ut en sommardag år 1999:

1 meter högt gräs och tistlar!!!

Här är en bild på samma plätt… Tagen för 10 minuter sedan ungefär. Nu är det visserligen en vinterbild, men jag tror att ni ser ändå att något har hänt:

VÄLKOMNA ATT FÖLJA MED PÅ MIN TRÄDGÅRDSVANDRING!!!

PS: Det går att prenumerera på den här bloggen via Bloglovin och RRS 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *